Εκδήλωση στο Επιμελητήριο Έβρου

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση της Ελιάς στο Επιμελητήριο Έβρου (20.5.2014). Μίλησαν η αναπληρώτρια Υπουργός Άμυνας κ. Φώφη Γεννηματά, ο Νίκος Τσολακίδης και εγώ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Έβρου, κ. Γιώργος Ντόλιος.
Βασικά σημεία της ομιλίας μου:
  • Η υποψηφιότητα μου αναδεικνύει ένα από τα σημαντικότερα διακυβεύματα των ευρωεκλογών, αυτό της συμμετοχής των νέων στα κοινά.
  • Οι ιδέες και οι αξίες του ΠΑΣΟΚ, της Ελιάς επιβάλλουν σε όλους μας την ανάληψη ευθυνών και την ανταπόκριση στο πάγιο αίτημα της κοινωνίας για ενότητα των δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας, της δημοκρατικής αριστεράς και του πολιτικού φιλελευθερισμού.
  • Είμαστε τρεις υποψήφιοι από την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, μιας περιφέρειας με έντονη σημασία για την Ελιά. Η πολυπολιτισμικότητα, οι θρησκείες και οι γλώσσες, οι αντιθέσεις, η πολιτισμική κληρονομιά και το γεωστρατηγικό σημείο της περιοχής, είναι η ταυτότητα της περιφέρειάς μας.
  • Η Ελλάδα πρέπει να γίνει ατμομηχανή της ενοποιητικής διαδικασίας. Οι Έλληνες οφείλουμε να αναλάβουμε ευθύνες και κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον μας.
  • Οι νέοι που μπαίνουμε σήμερα στην πολιτική οφείλουμε να υιοθετήσουμε το ήθος, την εντιμότητα και την πολιτική συνέπεια, την αγάπη για τον πολίτη και την κοινωνία. Όλα στοιχεία της προσωπικότητα και του χαρακτήρα του Γιώργου Γεννηματά.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s